Gázkonvektor csere vagy javítás / gázkonvektor szerelés / Gázkonvektor csere vagy javítás / gázkonvektor szerelés /
06 (30) 786 - 1000
Cégünk a következő szolgáltatást nyújtja Budapesten "gázkonvektor csere és javítás" garanciával 0-24 gyorsszolgálatban. 06 (30) 786 - 1000
A következő pár sorban körbejárjuk, hogy mit érdemes tudni a gázkonvektor csere és javítás témakörben.
Magyarországon még mindig nagyon sok gázkonvektor működik, melyeket rendszeresen szervizelni kell. Amikor pedig véglegesen elromlanak vagy más típusú fűtési módra van szükség, akkor cserélni kell őket. Ebben a cikkben információkat tudhatunk meg arról, hogy mit kell tudni ennek a fűtőberendezésnek a cseréjéről vagy javításáról.

Gázkonvektor csere és javítás

A gázkonvektorok az otthonok egyik legfontosabb fűtési eszközei közé tartoznak, különösen hideg téli napokon. Fontos, hogy ezek a berendezések megfelelően működjenek, hiszen a hatékonyságuk nemcsak a komfortérzetet növeli, hanem a költségeket is csökkenti. Ebben a cikkben részletesen tárgyaljuk a gázkonvektorok cseréjének és javításának fontosságát, valamint azt, hogy ki végezheti el ezeket a munkálatokat.

Miért fontos a gázkonvektor cseréje vagy javítása?

A gázkonvektorok meghibásodása vagy hatékonyságuk csökkenése számos problémát okozhat. Ezek a problémák nemcsak a fűtés hatékonyságát érintik, hanem potenciálisan veszélyesek is lehetnek. Ezért fontos, hogy figyeljünk az alábbi jelekre, amelyek arra utalhatnak, hogy szükség van a gázkonvektor cseréjére vagy javítására:

 • Alacsony hatékonyság: Ha észreveszed, hogy a konvektor kevésbé hatékonyan melegíti a helyiséget, mint korábban, ez lehet a hatékonyság csökkenésének jele. Ez magasabb fűtésszámlát eredményezhet.
 • Szokatlan szagok vagy zajok: Amennyiben szokatlan szagokat vagy zajokat észlelsz a konvektor használata közben, ez lehet gázszivárgás vagy mechanikai probléma jele.
 • Lánghibák: A konvektor lángja esetleg nem ég egyenletesen vagy színváltozást mutat. Ez is problémát jelezhet.
 • Rendszeres karbantartás hiánya: Ha hosszú ideig nem volt karbantartva vagy ellenőrizve a gázkonvektor, akkor annak időszakos ellenőrzése és tisztítása is szükséges.
 • Életkor: A gázkonvektoroknak is van élettartamuk, és az idő múlásával kopnak, ami miatt hatékonyságuk is csökkenhet.

Ezen jelek felismerésekor ne halogasd a cselekvést. Az időben elvégzett cserék és javítások nemcsak a komfortot, hanem a biztonságot is növelik.

Ki végezheti a konvektorokkal kapcsolatos munkát?

A gázzal működő berendezéseink, ideértve a gázkonvektorokat is, szervizelését és cseréjét mindig szakember végezze. A gáz veszélyes, és nem szakértő kezekben akár életveszélyes is lehet. A jogszabályok és biztonsági előírások is előírják, hogy a gázkonvektorokkal kapcsolatos munkát csak erre jogosult, engedéllyel rendelkező szakemberek végezhetik.

Gázkonvektor javítás

Amennyiben a gázkonvektor problémát mutat, például nem működik megfelelően, szagot áraszt vagy lánghibákat mutat, azonnal lépj kapcsolatba egy szakértővel. A gázkonvektor javítás magában foglalja a hibák diagnosztizálását, az alkatrészek cseréjét és a rendszer újratelepítését vagy beállítását. Ne próbálkozz otthoni javításokkal, mivel ezek növelhetik a kockázatot.

Gázkonvektor cseréje

A gázkonvektorok cseréje néhány esetben ajánlott:

 • Régi, elavult berendezés: Ha gázkonvektora már régi, és hatékonysága alacsony, érdemes elgondolkozni a cserén.
 • Többszöri javításra van szükség: Ha folyamatosan problémák merülnek fel, és sok javításra van szükség, a cserét fontolóra kell venni.
 • Modernizálás: A modern gázkonvektorok hatékonyabbak és környezetkímélőbbek lehetnek. Egy új, kondenzációs gázkonvektorral jelentősen csökkentheted a fűtésszámlát.
 • Biztonság: Ha a konvektorod biztonságos működése kétséges, a cserét azonnal meg kell fontolni a biztonság érdekében.
 • Környezetbarát megoldások: Ha környezettudatosabb szeretnél lenni, olyan gázkonvektorokat is telepíthetsz, amelyek kisebb környezeti terhelést jelentenek.

A gázkonvektor cseréje vagy javítása komoly munka, amelyet csak képzett és engedéllyel rendelkező szakemberek végezhetnek. Az ilyen munkálatokkal kapcsolatos biztonság és hatékonyság érdekében mindig bízz megfelelő szakértőkben.

Gázkonvektor cseréje után előnyök

A gázkonvektor cseréje hosszú távon számos előnnyel járhat. Ezek az előnyök nemcsak a komfortérzetet növelik, hanem pénzt is megtakaríthatsz. Íme néhány olyan előny, amelyeket a gázkonvektor cseréje után élvezhetsz:

Jobb hatékonyság

Az új, modern gázkonvektorok általában hatékonyabbak, mint régebbi társaik. Jobban kihasználják a gáz energiáját, és hatékonyabban melegítik fel a helyiséget. Ennek eredményeként csökkenhet a fűtésszámlád, és többet takaríthatsz meg hosszú távon.

Nagyobb kényelem

A modern gázkonvektorok könnyebben szabályozhatók és programozhatók, így nagyobb kényelmet nyújtanak. Előre beállíthatod a kívánt hőmérsékletet és időzítőt használhatsz, hogy energiát spórolj.

Környezetbarát megoldások

Ha a környezettudatosság fontos számodra, olyan gázkonvektorokat is választhatsz, amelyek kisebb környezeti terhelést jelentenek. Ezek a berendezések kevesebb szén-dioxid kibocsátásával járnak, így hozzájárulhatsz a környezet védelméhez.

Biztonság

Az új gázkonvektorok általában magasabb biztonsági szabványoknak felelnek meg, és modern szabályozó rendszerekkel vannak ellátva. Ez növeli otthonod biztonságát, és csökkenti a gázszivárgás vagy más veszélyek kockázatát.

Hosszú élettartam

Az új gázkonvektorok általában hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a régiek. Ez azt jelenti, hogy hosszú ideig élvezheted a hatékony és megbízható fűtést anélkül, hogy gyakran cserélned kellene a berendezést.

Ezen előnyök miatt érdemes komolyan fontolóra venni a gázkonvektor cseréjét. Egy új, modern berendezés hosszú távon megtérülhet az energia- és költségmegtakarítások révén, valamint növelheti az otthonod komfortját.

Miért válassz minket?

A gázkonvektor cseréje vagy javítása komoly munka, amelyet csak megbízható és szakértő szakembereknek kell végezniük. Miért érdemes minket választani a feladat elvégzéséhez?

Gázkonvektor csere, javítás szolgáltatásunk Budapesten:
 • Budapest I. kerület (Várkerület): A történelmi Várkerületben is elérhetőek vagyunk, hogy modernizáljuk és hatékonyabbá tegyük otthona fűtését.
 • Budapest II. kerület (Rózsadomb): A Rózsadomb lakói számára is biztosítjuk az gázkonvektor cserét vagy javítást, hogy otthonaikban is megbízható és hatékony fűtést élvezhessenek.
 • Budapest III. kerület (Óbuda-Békásmegyer): Az Óbuda-Békásmegyer kerületben is rendelkezünk szakemberekkel, akik gyorsan és hatékonyan cserélik ki a gázkonvektorokatokat.
 • Budapest IV. kerület (Újpest): Az Újpesti lakosok számára is elérhetőek vagyunk az gázkonvektor cserében vagy javításban., hogy otthonaik melege és kényelme garantált legyen.
 • Budapest V. kerület (Belváros-Lipótváros): A Belváros-Lipótvárosban is kiváló minőségű szolgáltatást nyújtunk az gázkonvektor cserében vagy javításban..
 • Budapest VI. kerület (Terézváros): Terézváros lakói is bízhatnak bennünk, hogy modernizálják otthonaik fűtését.
 • Budapest VII. kerület (Erzsébetváros): Az Erzsébetvárosban is rendelkezünk szakemberekkel, akik gondoskodnak a hatékony gázkonvektor csere vagy javítás folyamatról.
 • Budapest VIII. kerület (Józsefváros): A Józsefvárosban élők számára is elérhetőek vagyunk az gázkonvektor cserében vagy javításban..
 • Budapest IX. kerület (Ferencváros): A gázkonvektor csere vagy javítás szolgáltatásunk a Ferencvárosban is elérhető.
 • Budapest X. kerület (Kőbánya): Kőbányai lakosként is biztos lehet benne, hogy gyorsan és hatékonyan modernizáljuk otthona fűtését.
 • Budapest XI. kerület (Újbuda): Az Újbudai kerületben is elérhetőek vagyunk, hogy segítsünk a gázkonvektorokat cseréjében.
 • Budapest XII. kerület (Hegyvidék): A Hegyvidék lakói számára is elérhetőek vagyunk az gázkonvektor cserében vagy javításban., hogy modernizálják otthonaikat.
 • Budapest XIII. kerület (Angyalföld): Az Angyalföldön is gyorsan és hatékonyan cseréljük ki a gázkonvektorokatokat, hogy otthonaikban kellemes hőmérséklet legyen.
 • Budapest XIV. kerület (Zugló): A Zuglóban élők számára is garantáljuk a magas színvonalú gázkonvektor cserét vagy javítást.
 • Budapest XV. kerület (Rákospatak): A gázkonvektor csere vagy javítás szolgáltatásunk a Rákospataki kerületben is elérhető.
 • Budapest XVI. kerület (Mátyásföld): A Mátyásföldi kerületben is rendelkezünk szakemberekkel, akik gondoskodnak a gázkonvektor csere vagy javítás folyamatról.
 • Budapest XVII. kerület (Rákosmente): Rákosmente lakóiként is bízhatnak bennünk, hogy otthonaik fűtése modern és hatékony legyen.
 • Budapest XVIII. kerület (Pestszentlőrinc-Pestszentimre): Pestszentlőrinc-Pestszentimre kerületben is gyors és hatékony gázkonvektor cserét vagy javítást kínálunk.
 • Budapest XIX. kerület (Kispest): A Kispesti lakosok is számíthatnak ránk, hogy otthonaik fűtése korszerű és megbízható legyen.
 • Budapest XX. kerület (Pesterzsébet): A gázkonvektor csere vagy javítás folyamatát a Pesterzsébeti kerületben is végrehajtjuk.
 • Budapest XXI. kerület (Csepel): Csepeli lakosokként is az Ön rendelkezésére állunk, hogy segítsünk a gázkonvektor csere vagy javítás folyamatában.
 • Budapest XXII. kerület (Budafok-Tétény): Budafok-Tétényben is elérhetőek vagyunk, hogy gyors és hatékony gázkonvektor cserét vagy javítást nyújtsunk.
 • Budapest XXIII. kerület (Soroksár): A Soroksári kerületben is számíthat ránk, hogy otthona fűtése modern és megbízható legyen.
Gázkonvektor csere, javítás szolgáltatásunk Pest vármegyében:
 • Budaörs: Budaörsön is gyors és hatékony gázkonvektor cserét vagy javítást kínálunk a lakosoknak.
 • Dunakeszi: Dunakeszin is elérhetőek vagyunk az gázkonvektor cserében vagy javításban..
 • Szentendre: A Szentendrei lakosok is számíthatnak ránk, hogy otthonaik fűtése korszerű és megbízható legyen.
 • Százhalombatta: Százhalombattán is rendelkezünk szakemberekkel, akik gondoskodnak a gázkonvektor csere vagy javítás folyamatról.
 • Gödöllő: Gödöllőn is elérhetőek vagyunk az gázkonvektor cserében vagy javításban..
 • Érd: Érden is kiváló minőségű szolgáltatást nyújtunk az gázkonvektor cserében vagy javításban..
 • Cegléd: Cegléden is gyorsan és hatékonyan cseréljük ki a gázkonvektorokatokat, hogy otthonaikban kellemes hőmérséklet legyen.
 • Vác: A gázkonvektor csere vagy javítás szolgáltatásunk a Váci településen is elérhető.
 • Mogyoród: Mogyoródon is rendelkezünk szakemberekkel, akik gondoskodnak a gázkonvektor csere vagy javítás folyamatról.
 • Nagykovácsi: Nagykovácsiban is elérhetőek vagyunk az gázkonvektor cserében vagy javításban..
 • Pilisvörösvár: Pilisvörösváron is garantáljuk a magas színvonalú gázkonvektor cserét vagy javítást.
 • Solymár: A Solymári lakosok is számíthatnak ránk, hogy otthonaik fűtése korszerű és megbízható legyen.
 • Vecsés: Vecsésen is elérhetőek vagyunk az gázkonvektor cserében vagy javításban..
 • Veresegyház: Veresegyházon is gyorsan és hatékonyan cseréljük ki a gázkonvektorokatokat, hogy otthonaikban kellemes hőmérséklet legyen.
 • Monor: Monoron is rendelkezünk szakemberekkel, akik gondoskodnak a gázkonvektor csere vagy javítás folyamatról.
 • Törökszentmiklós: Törökszentmiklóson is elérhetőek vagyunk az gázkonvektor cserében vagy javításban..
 • Százhalombatta: Százhalombattán is rendelkezünk szakemberekkel, akik gondoskodnak a gázkonvektor csere vagy javítás folyamatról.
 • Őrbottyán: Őrbottyanban is gyorsan és hatékonyan cseréljük ki a gázkonvektorokatokat, hogy otthonaikban kellemes hőmérséklet legyen.
 • Örkény: A gázkonvektor csere vagy javítás szolgáltatásunk az Örkényi településen is elérhető.
 • Isaszeg: Isaszegen is rendelkezünk szakemberekkel, akik gondoskodnak a gázkonvektor csere vagy javítás folyamatról.
 • Szolnok: Szolnokon is garantáljuk a magas színvonalú gázkonvektor cserét vagy javítást.
 • Kistarcsa: Kistarcson is számíthat ránk, hogy otthonaik fűtése modern és hatékony legyen.
 • Továbbiakban felsorolás szerűen látható az összes település ahol végzünk gázkonvektor cserét Pest vármegyében:
  Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahévíz, Galgamácsa, Gomba, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévízgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kóka, Kosd, Kóspallag, Kőröstetétlen, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Monorierdő, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykovácsi, Nagykőrös, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Ócsa, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisvörösvár, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pócsmegyer, Pomáz, Pusztavacs, Pusztazámor, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sóskút, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Szokolya, Sződ, Sződliget, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tóalmás, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Úri, Üllő, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok
A következő gázkonvektorokat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani ha cserére lenne szükség:
Fég F8.50F ErP

Maximum teljesítmény: 6200 W
Jellemzők: Klasszikus parapetes acéllemez konvektor, évtizedes hagyományokkal, nagy teljesítményű és megbízható. Ideális választás a hatékony fűtéshez.

Fég ZEUSZ F8.50F ErP

Maximum teljesítmény: 6100 W
Jellemzők: Egyedi fejlesztés Magyarországon, kandalló hatású, narancsszínű lobogó lánggal. Nagyszerű választás, ha egyedi és hangulatos fűtést keres.

Fég GF 35F

Maximum teljesítmény: 4000 W
Jellemzők: Klasszikus parapetes zománcozott acéllemez konvektor, közepes teljesítményű, évtizedes hagyományokkal. Kiváló választás a megbízható és esztétikus fűtéshez.

Hunor Warnex HDU-3 DK

Maximum teljesítmény: 3000 W
Jellemzők: 3 kW-os teljesítmény, G20 gázfajta, alacsony gázfogyasztás, kompakt méretek. Kompromisszumok nélküli hatékonyság és praktikus design.

WARNEX Hunor HDU-5 DK

Maximum teljesítmény: 5000 W
Jellemzők: Öntöttvas belső hőcserélővel rendelkezik, elektromos szikráztató gomb, hőmérséklet érzékelővel. Egyedi tervezésű konvektor a hatékony fűtésért.

Lampart LB 50 P

Maximum teljesítmény: 6800 W
Jellemzők: Kiváló minőség, esztétikus megjelenés, egyszerű design, megbízható működés, hosszú élettartam, gazdaságos üzemelés. Az elegáns és hatékony fűtés megoldása.

Fondital Gazelle Evo 3000

Maximum teljesítmény: 3000 W
Jellemzők: LCD-kijelzős kezelőfelület, többféle működési mód (kézi üzem, heti program, csökkentett, levegőoldali ventilátor). Korszerű és energiahatékony fűtési megoldás.

Fondital Gazelle Evo 5000

Maximum teljesítmény: 5000 W
Jellemzők: LCD-kijelző, különböző működési módok. Modern és hatékony gázkonvektor a kényelmes fűtésért.

Fondital Gazelle Evo 7000

Maximum teljesítmény: 7000 W
Jellemzők: Az NFSI konvektorcsere-pályázati célokban meghatározott energiahatékonysági előírásoknak megfelelő. Magas teljesítmény és energiahatékony működés.

Gázkonvektorok összehasonlítása részletesebben:
Gyártó Modell Leírás Teljesítmény (kW) Hatásfok (%) Súly (kg) Méretek (mm)
FÉG Euro F8.50F A Fég F8.50C-F klasszikus parapetes acéllemez konvektor, mely évtizedes hagyományokkal rendelkezik. Nagy teljesítményével és megbízhatóságával, kiválóan alkalmas nagyobb helyiségek fűtésére. 6.2 N/A N/A 710x770x280
FÉG Zeusz F8.50 Parapetes látvány gázkonvektor Piezoelektromos gyújtással és kerámiabetétes égőcsővel. 6.1 90 34 720x840x371
FÉG GF 35F A FÉG GF 35F klasszikus parapetes zománcozott acéllemez gázkonvektor közepes teljesítménnyel és megbízhatósággal. 4.1 93 24 750x620x330
Hunor HDU-3 DK 3 kW teljesítményű gázkonvektor, G20 gázfajtával, alacsony gázfogyasztással. 3 N/A 24.4 462x631x306
Lampart LB 50 Kiváló minőségű, esztétikus megjelenésű gázkonvektor hosszú élettartammal és gazdaságos üzemeléssel. 6.8 N/A N/A 750x620x330
Fondital Gazelle Evo 3000 LCD-kijelzős kezelőfelület, többféle működési mód, hőmérséklet szabályozás, fagyvédelmi funkció. 3 N/A N/A N/A
Fondital Gazelle Evo 5000 LCD-kijelzős kezelőfelület, többféle működési mód, hőmérséklet szabályozás, fagyvédelmi funkció. 5 N/A N/A N/A
Fondital Gazelle Evo 7000 Az NFSI konvektorcsere-pályázati célokban meghatározott energiahatékonyságot teljesíti. 7 N/A N/A N/A