Vízvezeték szerelés árak Budapesten non-stop gyorsszolgálat Vízvezeték szerelés árak Budapesten non-stop gyorsszolgálat
06 (30) 786 - 1000

Vízvezeték szerelési áraink:

Ez egy árajánlatkérő űrlap, ami arra szolgál, hogy gyorsan és pontosabban tudjunk árat mondani az elvégzendő munkára. Ugyanis ha nem tudunk semmit a feladatról, úgy lehetetlen előre árat mondani! Jó példa erre: Rossz az autóm, nem indul el. Mennyibe fog kerülni a javítás? A vízvezeték szerelés is ebbe a kategóriába tartozik!


FIGYELEM: Amennyiben a felmérést követően, nem kéri a munkát, úgy 25.000 ft + ÁFA kiszállási költséget számolunk fel!

Hogyan válasszunk megbízható vízvezeték szerelőt?

Ahogy a vízvezeték szerelés árak is mutatják, a megbízható szerelő munkadíját meg kell fizetni. Amíg egy mester eljut oda, hogy önállóan és precízen dolgozik, nagyon sok tanuláson és még több megoldott problémán van túl.

Ügyes kezű hobbistaként mi is képesek lehetünk egyes vízvezeték szereléssel kapcsolatos feladatok elvégzésére, de ritkán tudunk olyan típusismeretet szerezni, mint egy gyakorló szakember. Ők még akkor is neki tudnak fogni egy elvégzendő feladatnak, ha semmilyen információ nem utal az adott eszköz vagy berendezés pontos típusára.

Ha megbízható szerelőt keresünk, akkor érdemes használni a Google keresőt, mely minden városban nagyon sok Google Cégem profilt listáz a térképén. Ezeknél az adott szaki értékelése is megismerhető, melyet a korábbi ügyfelek írtak. Ha átnézzük ezeket a visszajelzéseket, akkor képet kaphatunk arról, hogy kivel voltak elégedettek az emberek, és milyen csapdákba futhatunk bele.

Az értékelésekkel azonban érdemes vigyázni, mert az internetezők sokkal szívesebben hagynak negatív kommentet, mint sem megmozduljanak egy jó élmény után. Emiatt egy elfoglaltabb szakembernek több rossz visszajelzése lehet, egyszerűen azért, mert nagyobb ügyfélszámmal dolgozik. Gyanakodni kell akkor is, ha túl sok hozzászóló rendelkezik még csak 1-2 véleménnyel az interneten, mert ilyenkor hamis profilokról lehet szó, amelyet akár a konkurencia is felbérelhetett.

A jó vízvezeték szerelő vállalkozások minőségi honlappal is rendelkeznek, ahol a bemutatkozásukon kívül megismerhetők az általuk felszámolt vízvezeték szerelés árak, a szolgáltatási terület, és a kiszállással kapcsolatos esetleges plusz költségek. Ezek a webhelyek jó alkalmat teremtenek arra is, hogy a szakemberek bemutassák a referenciáikat és munkáikat, melyeket átböngészve mi is képet kaphatunk a minőségről.

Érdemes az olyan vállalatokat választani, melyek valamilyen társas formában, például Bt.-ként vagy Kft.-ként működnek. Ilyen céget nehezebb alapítani és több költséggel jár, mint egy egyéni vállalkozást, ezért a tulajdonosok ügyelnek az évek során elért reputációjukra, és ritkábban lehet belefutni náluk a kóklerekbe. Az ilyen cégek nehezebben is tűnnek el, ezért az elvégzett munkára adott garanciát szükség esetén könnyedebben érvényesíthetjük. Ilyen méretekben ráadásul több munkatárssal is dolgozhatnak, így betegség esetén sem áll le a kivitelezés, a számlaadás pedig nem jelent problémát.

Vízvezeték szerelés saját magunknak

kétségbeesés A fentiekben részletezett komolyabb munkálatokra mindenképpen érdemes vízvezeték szerelőt vagy duguláselhárító mestert hívni. A vízvezeték szerelés árak azonban egyes esetekben indokolhatják, hogy magunk fogjunk a megjavítandó feladatok megoldásába.

A házilagos barkácsolásokkal vigyázni kell, mert a vízvezeték szerelés és a kapcsolódó részterületek tipikusan olyan dolognak számítanak, ahol könnyű hibázni. Egy-egy megroppantott hollandi esetében nagyon bosszantó, hogy külön ezért el kell menni a szaniterboltba, míg a megcsúszó szerszámmal könnyen összetörhetjük a WC csészét vagy a monoblokkos toalett tartályát.

A szerszámok megléte esetén nem árt, ha ismerjük a szakmai fogásokat is, hiszen ezzel is komoly hibákat ejthetünk. Egy-egy túlhúzott vagy nem eléggé meghúzott csavar vagy bilincs alattomos szivárgást, repedést jelenthet, ami komoly beázást okozhat. Ezek közül olyan is előfordulhat, mely a házilag elvégzett barkácsolás után nem látszik, és később jön elő, amikor alszunk vagy munkában vagyunk. Ilyenkor akár százezres vagy nagyobb kárral is szembesülhetünk, mely alól még az épület biztosítója is kihúzhatja magát, ha rájön, hogy nem szakember végezte a javítást.

Az olyan feladatokat, mint például a WC ülőke cseréje, a zuhanykabin cseréje vagy a mosogató alatti szifon duguláselhárítása akár mi magunk is elvégezhetjük. Ilyenkor mérlegelnünk kell azt, hogy mennyire szívesen foglalkozunk olyan dolgokkal, ahol berohadt ételmaradékokkal és egyéb maradványokkal találkozhatunk, illetve ez mennyi időbe fog nekünk kerülni.

Napjainkban pedig a piaci versenynek köszönhetően a vízvezeték szerelés árak számos extra szolgáltatást is tartalmaznak, melyekkel még jobban járhatunk. Vannak olyan szolgáltatók, melyek az újonnan beszerelendő WC csészéért, mosogatógépért vagy más berendezésért elmennek a beszerzési forráshoz, elhozzák hozzánk és elvégzik a munkát. A távozáskor pedig magukkal viszik a törött fajanszot, a nem működő gépet vagy a keletkezett sittet. Emiatt akár úgy is megúszhatunk egy komoly felújítást vagy hibaelhárítást, hogy A-tól Z-ig mindent a megbízott vállalkozás csinál.