Gyors szifon csere Budapest és vonzáskörzetében. Gyors szifon csere Budapest és vonzáskörzetében.
Cégünk vízvezeték szereléssel foglalkozik Budapesten és környékén. Vállalunk szifon cserét is természetesen. Számunkra nem sok idő és könnyű folyamat, ha elakadtál csak hívj és megyünk segítünk.
A szifon egy „S” alakú általában műanyag cső. Az alsó ív dugóként működik a rossz szagok, tárgyak és haj, köröm, ételmaradékok stb.. ellen. Mégis, hogyan kell cserélni egy ilyen szifont?
1: Első lépésként meg kell keresni a mosogatócsövet. Ezután egy fémfűrésszel vágjuk el körülbelül 10 centiméterre a fal belépési pontjától. Egy villáskulccsal lazítsuk meg a csövet a mosogatóhoz rögzítő anyát, és távolítsa el. Ezután felhelyezzük az új szifont, és egy csőcsatlakozóval összekötjük. Gyors szifon csere 2: A PVC-darabok esetében szilikont vagy speciális ragasztót használunk a vízzáró réteg biztosítása érdekében. A fémcsövet és a szifont egy megfelelő méretű illesztéssel kell majd összekötnünk, szilikonnal, teflonszalaggal.
3: Ezután a szűrőrácsot és a gumitömítést (fehér) a mosdó vagy mosogató aljára helyezzük. A tömítést és az alsó rögzítést, egy hosszúkás csavarral késsük össze.
4: Alulra helyezzük a gumitömítést (fekete) és a mozgatható csőhöz rögzített támasztékot. A szifoncső egy műanyag anyával van rögzítve a gumitömítéshez.
5: Végül jól meghúzva állítsuk be a mozgatható cső helyzetét.
Tippek, trükkök segítség tőlünk a szifon cseréhez:
  • ▶ Ha a lefolyócső és a szifon átmérője nem illeszkedik, vegyünk gumiszűkítőt.
    ▶ A szerelvényeket kézzel húzzuk meg, akkor fogóra nincs szükség. A tömítés rászorítása is károsíthatja a tömítést.
    ▶ A rozsdamentes acél felület hajlamos a kéznyomokra, ezért a munka befejezése után száraz ruhával töröljük meg a szifont.
    ▶ Ha fogót használtunk az illesztések meghúzásához, tekerjük be őket egy ruhával, hogy ne sértsük meg a szifon rozsdamentes acél felületét.